Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ο "γύφτος" Καρούγκαλος που παρακάμπτει τις ουρές στους... μπουφέδες των δεξιώσεων


Τελικά, όλα είναι θέμα καλών τρόπων. Διότι η παροιμία λέει πως «αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας», αλλά ισχύει στην περίπτωση που κάποιος είναι υπουργός και όχι παπάς (σ.σ.: με μικρό «π»...);....



Και το λέμε αυτό, διότι ο Υπερκοριός του koolnews.gr «συνέλαβε» τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο να παρακάμπτει την ουρά στον μπουφέ δεξίωσης. Στην οποία ουρά περίμεναν υπομονετικά άλλοι πολιτικοί, διπλωμάτες, στρατιωτικοί ακόλουθοι, δημοσιογράφοι και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο κ. Κατρούγκαλος, όμως, δεν έδειξε να πτοείται. Απαίτησε - και τα κατάφερε - να προηγηθεί, πήρε το ποτό του ανά χείρας και στη συνέχεια στάθηκε σε κάποια γωνιά να το απολαύσει. Μόνος. Χωρίς να μιλάει σε κανέναν ή να του μιλάει κανένας.

Ποιος ξέρει; Ίσως ήθελε να διαλογιστεί για τις νέες περικοπές στους συνταξιούχους ή για το κυνήγι όσων φοράνε μαντηλάκια και γραβάτες - σαν κι εκείνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.