Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Νέα πυρηνική δοκιμή ετοιμάζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν


Έντονη ανησυχία ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει νέα πυρηνική δοκιμή ή εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου...


 δημιουργούν φωτογραφίες, που ελήφθησαν από δορυφόρο.
Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σχολή Προηγμένων Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς, δείχνουν αυξημένη δραστηριότητα στη βάση εκτόξευσης δορυφόρων στο Σοχάε.
Στις φωτογραφίες, που ελήφθησαν την 1η Οκτωβρίου, φαίνονται μεγάλα κιβώτια κοντά στο κάλυπτρο του χώρου εκτόξευσης, οχήματα σταθμευμένα έξω από τις εγκαταστάσεις καυσίμων κι εντατικές εργασίες γύρω από τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται οι χώροι δοκιμής των κινητήρων.
«Ωστόσο, καθώς το κάλυπτρο κι όλες οι εγκαταστάσεις του χώρου εκτόξευσης είναι καλυμμένες, δεν είναι εύκολο να διαπιστώσουμε εάν οι δραστηριότητες τούτες έχουν σχέση με προετοιμασίες ενόψει μίας εκτόξευσης, ή κάποιας άλλης επιχείρησης», τονίζουν οι αναλυτές.
Η τελευταία πυρηνική δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν και εορταζόταν η επέτειος ίδρυσης της Βορείου Κορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.