Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ανασχηματισμός;


Στην ανάγκη ενός δομικού ανασχηματισμού, με ενδεχόμενες παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες υπουργείων, αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη υποστηρίζοντας ότι ο ανασχηματισμός έχει αναγγελθεί από τον Αλέξη Τσίπρα...



«Κατ΄αρχήν, δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή ανοιχτό για το πώς και πότε θα γίνει ανασχηματισμός. Κάποια στιγμή θα γίνει, είναι βέβαιο, έχει αναγγελθεί από τον πρωθυπουργό και παλιότερα. Ολοι είμαστε εδώ για να κριθούμε.

Δεν ξέρω πότε θα γίνει. Κανένας ανασχηματισμός δεν έχει ανακοινωθεί πριν συμβεί», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Η ανάγκη είναι για έναν δομικό ανασχηματισμό, με ενδεχόμενες παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες υπουργείων, στον τρόπο με τον οποίο έχουν συσταθεί τα υπουργεία μέχρι σήμερα, με βάση τις λειτουργίες, με βάση συναρμοδιότητες που υπάρχουν στα υπουργεία και αυτά δημιουργούν δυσκαμψίες.

Αυτά είναι ζητήματα, τα οποία είναι καθοριστικά για ένα αποτελεσματικό κυβερνητικό σχήμα, εκτός από το κομμάτι των προσώπων που είναι επίσης καθοριστικό» είπε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον Real fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.