Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Πήγαν να ληστέψουν το σπίτι bodybuilder και τους βίαζε επί 5 ημέρες!


Οι δύο άτυχοι ληστές με πλούσιο βιογραφικό σε κλοπές και ληστείες επέλεξαν το λάθος σπίτι να κλέψουν.... Συγκεκριμένα ο 54χρονος Garfield Morgan και ο 36χρονος φίλος του Kim Gorton - και οι δύο σεσημασμένοι - ούτε να φανταστούν δεν μπορούσαν τι θα πάθαιναν όταν έμπαιναν σε ένα ήσυχο σπίτι της Φλόριντα.

Εκεί έμενε ο ύψους 2 μέτρων και βάρους 150 κιλών gay σεξομανής Harry Harrington ο οποίος εκτός των άλλων είχε φυλακιστεί αρκετές φορές για σεξουαλικές επιθέσεις.

Wolfman-Burglary-2.jpg

Οι άτυχοι άνδρες μπήκαν στην... φωλιά του λύκου, με τον Harrington να τους δένει και να τους κακοποιεί σεξουαλικά για πέντε συνεχόμενες ημέρες.

Τελικά το μαρτύριο τους έλαβε τέλος όταν άκουσαν τις φωνές τους οι γείτονες.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οι δύο άνδρες όταν απελευθερώθηκαν ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ ο Harrington με την εικόνα του αποδεικνύει το... πόσο λάθος έκαναν.

Πάντως, εκτός από τους... πόνους της σεξουαλικής εμπειρίας, οι δύο άνδρες είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παραβίασης κατοικίας και την απόπειρα ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.