Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτός από τα κινητά Samsung ανατινάζονται κι οι κουζίνες Pitsos - Bosch!


Οι εταιρείες Pitsos και Bosch εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν συγκεκριμένη παρτίδα από τις κουζίνες τους γιατί υπάρχει κίνδυνος ανατίναξης!...
Οι κάτοχοι συγκεκριμένων ελεύθερων κουζινών αερίου καλούνται να συμμορφωθούν με την ακόλουθη προειδοποίηση ασφαλείας.


Επηρεάζεται ένας περιορισμένος αριθμός ελεύθερων κουζινών αερίου, που κατασκευάστηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2009 και Οκτωβρίου 2011. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχει βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου. Ως εκ τούτου, υπάρχει κίνδυνος διαρροής αερίου και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος έκρηξης.
Για την αποφυγή πιθανών κινδύνων, οι κάτοχοι επηρεαζόμενης συσκευής θα πρέπει να απενεργοποιήσουν άμεσα την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης.
Προσφέρουμε δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξειδικευμένο μηχανικό σέρβις σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής. Η αντικατάσταση διενεργείται δωρεάν στην οικία του κατόχου, επιλύει πλήρως το ζήτημα και δεν απαιτεί καμία πρόσθετη δαπάνη ή ενέργεια από την πλευρά του πελάτη.
Δέσμευσή μας είναι να διασφαλίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία σε όλα τα προϊόντα μας. Ως εκ τούτου, λαμβάνουμε αυτό το προληπτικό μέτρο ασφάλειας. Λυπούμαστε για την ενδεχόμενη αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.
  1. Ελέγξτε αν η συσκευή σας επηρεάζεται:
    Δείτε προσεκτικά τη συσκευή που φαίνεται παραπάνω. Αν είναι παρόμοια με τη συσκευή σας, ελέγξτε αν επηρεάζεται μέσω της προληπτικής καμπάνιας ασφάλειας.
    Σημειώστε τον αριθμό μοντέλου (E-Nr.) και τον τετραψήφιο αριθμό παρτίδας (FD) στην πινακίδα μητρώου της συσκευής σας (βλ. εικόνες παρακάτω).

    Ελεύθερη κουζίνα αερίου

    Ελεύθερη κουζίνα αερίου
  2. Για να ελέγξετε αν η συσκευή σας επηρεάζεται, εισάγετε τους ακόλουθους αριθμούς στα πλαίσια σε αυτό το link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.