Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Γιατί ο Μπογδάνος απειλεί με μηνύσεις το Epsilon; [video]


Ομολογουμένως δε γνωρίζαμε το μένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, κάτι που όμως καταγράφηκε από κάμερα και συγκεκριμένα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»...



O ρεπόρτερ της εν λόγω εκπομπής βρέθηκε στην πρεμιέρα του Baraonda Music Hall, όπου προσέγγισε τον γνωστό δημοσιογράφο για τις σχετικές δηλώσεις. Όταν όμως του απάντησε ότι εκπροσωπεί το Epsilon, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξερράγη διευκρινίζοντας πως η αντίδρασή του δεν έχει να κάνει με τον ίδιο, αλλά αντιθέτως με το κανάλι, ενώ παράλληλα διευκρίνισε πως αν προβληθεί η συγκεκριμένη στιχομυθία σε κάποια εκπομπή, θα καταφύγει σε μηνύσεις.

Αυτό παρόλα αυτά δε θορύβησε καθόλου τον Μένιο Φουρθιώτη και τους συνεργάτες του, που όχι μόνο «έπαιξαν» το βίντεο, αλλά άσκησαν δριμεία κριτική στον δημοσιογράφο.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις, αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.