Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Hλικιωμένος βρέθηκε δολοφονημένος στην Καρδίτσα


Νεκρός εντοπίστηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης ένας ηλικιωμένος άνδρας σε αγροτική περιοχή του νομού Καρδίτσας...Σύμφωνα με πληροφορίες από τo karditsalive.net, όλα δείχνουν ότι το άψυχο σώμα ανήκει σε άνδρα ηλικίας 70-75. Το πτώμα εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Πύργου Κιερίου και Μασχολουρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες ενδείξεις ο άνδρας φέρεται να ήταν κάτοικος του Μασχολουρίου.
Αμεσα στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής προκειμένου να ελέγξει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του. Ο ηλικιωμένος άνδρας έφερε στο σώμα του πολλά τραύματα τα οποία έχουν προέλθει από αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα έχουν εντοπιστεί τραύματα και στην περιοχή της πλάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.