Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Κοντομηνά για Σαββίδη: Μήπως θες να σου στήσω και κ@λο; Αυτή η κυβέρνηση θα φύγει νύχτα! [video]


Βόμβες μεγατόνων από τον ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος εισέβαλε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη την ώρα που ήταν στον αέρα η εκπομπή της. Τι είπε για Ιβάν Σαββίδη, Νίκο Παππά και κυβέρνηση αλλά και το μέλλον του Alpha...



Σε μία σπάνια τηλεοπτική στιγμή, ο Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε απροειδοποίητα στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ιδιοκτήτης του Alpha μέσω των σχολίων του επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Νίκο Παππά, αποκάλυψε δημόσια τις απαιτήσεις ενός εκ των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών που εξασφάλισαν τις τηλεοπτικές άδειες, ανέφερε αναλυτικά ποια ήταν τα τηλεοπτικά ανταλλάγματα πολιτικού περιεχομένου που ζήτησε από τον ίδιο ένας εξ αυτών, ενώ έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του Alpha και των εργαζομένων του αποκλείοντας το ενδεχόμενου «μαύρου» στον σταθμό.

Μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της «Ελένης» ήταν ο Δήμος Βερύκιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.