Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Έσπασαν τα... κοντέρ του twiter Τραμπ και Χίλαρι


Ρεκόρ μηνυμάτων στο Twitter καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ντιμπέιτ ανάμεσα σε Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ...Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι η τηλεοπτική αναμέτρηση της Κυριακής, μεταξύ των δύο υποψηφίων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, προκάλεσε περισσότερα από 17 εκατομμύρια tweets, τον μεγαλύτερο αριθμό μηνυμάτων στην ιστορία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το Twitter ανέφερε επίσης ότι το θέμα της μεταχείρισης των γυναικών από τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτό που κυριάρχησε στις online συνομιλίες.

Η διαφωνία του Τραμπ με τον υποψήφιο αντιπρόεδρό του Μάικ Πενς για τη Συρία ήταν το θέμα των περισσότερων μηνυμάτων.

Ακολούθησαν τα μηνύματα που αφορούσαν τη δήλωση του Τραμπ ότι είναι τζέντλεμαν και μετά εκείνα που αφορούσαν την απειλή του ότι, αν εκλεγεί πρόεδρος, θα στείλει στη φυλακή την αντίπαλό του και δημοκρατική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον.

Η Κλίντον έφυγε από την τηλεμαχία έχοντας αποκτήσει 25.000 νέους ακόλουθους στο Twitter. Ο Τραμπ κέρδισε 16.000.

Η Google ανακοίνωσε ότι η ερώτηση με τις περισσότερες αναζητήσεις για την Κλίντον περιστρέφεται γύρω από την αιματηρή επίθεση στη διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης το 2012. Για τον Τραμπ, οι χρήστες θέλουν να γνωρίζουν περισσότερα για τα σχόλιά του σχετικά με τις γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.