Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το ντου των εργαζόμενων στα ΜΜΕ στο Μαξίμου και η γιούχα στον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ [video]


Τα άκουσε για τα καλά ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτης Νικολόπουλος, όταν βγαίνοντας από το Μαξίμου ανακοίνωσε ότι μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη πρότειναν να απορροφηθούν άνεργοι από τα κανάλια στην ΕΡΤ....




Λίγο νωρίτερα, δημοσιογράφοι και αστυνομικοί έσπασαν δύο φορές τον αστυνομικό κλοιό καταφέροντας να υψώσουν για πρώτη φορά στα χρονικά πανό στα κάγκελα του Μαξίμου.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι έφτασαν στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου αιφνιδιάζοντας τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ στο σημείο υπήρξε ένταση και κυνηγητό.

Η απαίτηση όλων των εργαζομένων στα τηλεοπτικά ΜΜΕ ήταν άμεση συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Βγαίνοντας, λοιπόν, η αντιπροσωπεία από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ πήρε την ντουντούκα για να ανακοινώσει τα εξής:

- Συμφωνήθηκε ότι η συνάντηση με τον Τσίπρα θα γίνει άμεσα (χωρίς να έχει οριστεί το πότε)
- Πήραν υπόσχεση από Γεροβασίλη - Παππά ότι θα γίνει τριμερής με παλιούς και νέους καναλάρχες ώστε να μην πέσει μαύρο σε κανένα κανάλι και να μην χάσει κανείς την δουλειά του!
- Υιοθέτησε την πρόταση Καλφαγιάννη για πρόσληψη των ανέργων στην ΕΡΤ!

Ειδικά το τελευταίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής (όπως θα δείτε στο τέλος του video). "Θέλετε να μετατρέψετε την δημοσιογραφία σε Σοβιέτ" φώναξαν οι εργαζόμενοι, που αγωνιούν για το αύριο. "Σας δίνουν καθρεφτάκια και τρέχετε να τα πάρετε σαν ιθαγενείς" του φώναξαν κάποιοι άλλοι, "πουλάτε εκδούλευση στο Μαξίμου" φώναξαν άλλοι.

Ο κος Νικολόπουλος, έφυγε σαν... βρεγμένη γάτα! Ο κος Νικολόπουλος, γιατί από τους υπόλοιπους του Προεδρείου... έλαμψαν δια τις απουσίας τους αρκετοί "αστέρες".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.