Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

76χρονος τσέπωσε 250.000€ από παράνομη σύνταξη


Δεύτερη σύνταξη έπαιρνε παράνομα 76χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ΄ εξακολούθηση από την Οικονομική Αστυνομία...



Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο άνδρας λάμβανε τη δεύτερη σύνταξη γήρατος από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.) από τον Φεβρουάριο του 2000, ενώ η ζημία που προκλήθηκε εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.