Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Έφοδος φοιτητών στην Σύνοδο των Πρυτάνεων και επεισόδια [video]


Ένταση επικρατεί στη 2η Σύνοδο Πρυτάνεων που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης...Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέας Ζαπράνης που έχει και την οργανωτική ευθύνη της Συνόδου, προσπάθησε να μιλήσει με τους φοιτητές, που εισέβαλαν στο χώρο, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Μάλιστα έγραψε σε ένα χαρτί «Ζητώ να ακουστώ για δέκα δευτερόλεπτα», δείχνοντας το στις κάμερες προκαλώντας την οργή των φοιτητών, που του άρπαξαν βίαια το χαρτί, φωνάζοντας συνθήματα.

Οι πληροφορίες θέλουν την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου να μην δίνει τελικά το παρών στη Σύνοδο. Οι φοιτητές ζητούν την ακύρωση της Συνόδου και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν από την αίθουσα εάν δεν γίνει αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.