Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ο ιδιοκτήτης οίκου ανοχής που έδωσε τα λεφτά στον Τσίπρα [video]


Τα κέρδη του οίκου ανοχής υπολογίζονται σε 8 εκατομμύρια ευρώ...Την περασμένη εβδομάδα άρχισε σε δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ η δίκη του 66χρονου συνταξιούχου Αχιλλέα Νεοφύτου και άλλων πέντε συνεργατών του με την κατηγορία διαχείρισης, διατήρησης και βοήθειας στο management οίκου ανοχής στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Birmingham Mail, τον Φεβρουάριο του 2015 η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στον οίκο ανοχής Libra Club, ο οποίος απασχολούσε 20 ιερόδουλες και είχε 200 πελάτες την ημέρα. Τα κέρδη του οίκου ανοχής υπολογίζονται σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ.Όμως, ο Νεοφύτου όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Libra Club δεν ήταν οίκος ανοχής, αλλά «μια υπηρεσία στην κοινότητα» με επισκέπτες από όλα τα επαγγέλματα, όπως γιατρούς και δικηγόρους. Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε πού πήγαιναν τα κέρδη, ο Νεοφύτου απάντησε: «Α, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας είχε ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε η Ελλάδα. Τα δανείσαμε στον Τσίπρα!».

Ένας δημοσιογράφος του BBC ρώτησε: «Διευθύνατε ένα κλαμπ όπου οι άνδρες έκαναν σεξ με ιερόδουλες, αυτό δεν είναι οίκος ανοχής;», ο 66χρονος απάντησε: «Όχι, ακόμα και εσύ που λες ότι είναι οίκος ανοχής, πώς το ξέρεις ότι ήταν;».

Ο Νεοφύτου εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με τον 25χρονο γιο του Στέφανο, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 17 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.