Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ο Πολάκης αρνήθηκε να μιλήσει στην βρωμο... καρκινοπαθή [video]


Παρούσα στο Γενικό Νοσοκομείου Σύρου, όταν έφευγε από αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης, ήταν και συριανή καρκινοπαθής Ελένη Ρούσσου, η οποία θέλησε να του γνωστοποιήσει από κοντά το πρόβλημά της και - ει δυνατόν - να λάβει και μια απάντηση...



Ο κ. Πολλάκης, ωστόσο, επιβιβάστηκε στο αμάξι που τον περίμενε καθώς έπρεπε να φύγει με το ελικόπτερο που βρίσκονταν στον αερολιμένα Σύρου.

Τότε, εκείνη τον ακολούθησε έως εκεί, επιμένοντας να την ακούσει και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημά της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια ανταπόκριση.

Ο εκνευρισμός της, τελικά, «διοχετεύτηκε» προς τον κ. Σύρμαλένιο και τον κ. Συρίγο που ακολουθούσαν, τονίζοντας ότι δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του κ. Πολλάκη και ότι θα φτάσει μέχρι τα άκρα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.