Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Άγρια επεισόδια οπαδών ΠΑΟΚ - Ηρακλή [videos]


Άγρια επεισόδια στην Θεσσαλονίκη, πριν την σέντρα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή, καθώς οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους. Ομάδα «ασπρόμαυρων»...
βρέθηκε στην πλατεία που στεγάζεται η «Αυτόνομη Θύρα 10», με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή με οπαδούς του Ηρακλή.

Για να σταματήσουν τα επεισόδια χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ, τα οποία έκαναν χρήση δακρυγόνων και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Στα επεισόδια, που έγιναν στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου, μπροστά από σύνδεσμο οπαδών του Ηρακλή, συμμετείχαν συνολικά 80 άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία. Τραυματισμοί δεν σημειώθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που προκάλεσαν τα επεισόδια, ανάμεσα στα οποία αρκετά είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και κινήθηκαν προς το campus του ΑΠΘ. Ήδη έχουν προσαχθεί περισσότερα από 10 άτομα.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ- Ηρακλή είναι προγραμματισμένος στις 20.30, στο γήπεδο της Τούμπας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.