Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκαν θαμμένοι με δυο σφαίρες στο κεφάλι και στην πλάτη μετά από 1 χρόνο


​Δύο ακόμα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου Τοντ Κόλεπ βρέθηκαν την Πέμπτη στη φάρμα του στη Νότια Καρολίνα που είχε...


 γίνει το κολαστήριο για πολλά ανυποψίαστα θύματά του.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι νεόνυμφων, τη Μέγκαν και τον Τζόνι Κόξι που εκτελέστηκαν με όπλο και θάφτηκαν στη φάρμα του Κόλεπ πολύ κοντά στο μεταλλικό κοντέινερ όπου βρέθηκε δεμένη σαν σκυλί η Κέιλα Μπράουν μετά από δύο μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Μέγκαν πυροβολήθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι και ο σύζυγός της είχε δεχθεί πολλές σφαίρες στην πλάτη.
Η μητέρα της κοπέλας είχε δηλώσει την εξαφάνιση του ζευγαριού στις 22 Δεκεμβρίου 2015 και η αστυνομία πλέον πραγματοποιεί εργαστηριακές έρευνες για να εντοπίσει πότε ακριβώς δολοφονήθηκαν.



Το ζευγάρι εξαφανίστηκε μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού του, ενώ ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι θα πρέπει να δολοφονήθηκε περίπου πριν από έντεκα μήνες.
Όπως τόνισε, τα πτώματα βρέθηκαν θαμμένα σε ρηχούς τάφους με τα ρούχα τους και αναγνωρίστηκαν από τα τατουάζ που είχαν στο κορμί τους, αλλά και από τις οδοντοστοιχίες τους.
Ο ίδιος ο Κόλεπ οδήγησε την αστυνομία στους δύο τάφους, όμως ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί ποιο ήταν το κίνητρό του για τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα.



Η αστυνομία αρνήθηκε να αποκαλύψει πώς το ζευγάρι ήρθε σε επαφή με το δολοφόνο του ή πώς βρέθηκαν στη φάρμα του. Έκανε όμως γνωστό ότι το ζευγάρι είχε αποφυλακιστεί στα τέλη του περασμένου χρόνου και επαιτούσε στους δρόμους γύρω από το Σπάρτανμπεργκ.
Οι οικογένειες των δύο θυμάτων είναι συγκλονισμένες και δεν μπορούν να πιστέψουν τον μαρτυρικό τρόπο με τον οποίο πέθαναν.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στη φάρμα, καθώς ο Κόλεπ έχει καταθέσει ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα πτώματα θαμμένα εκεί. Ο ίδιος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τέσσερα άτομα το 2003.



Είδε μάλιστα τη μητέρα του και ζήτησε από την αστυνομία να της δώσει μια φωτογραφία, όπως επίσης να πάρει κάποια χρήματα από τον λογαριασμό του για να της τα δώσει.
Ο ίδιος κατηγορείται για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων το 2003 και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για τρεις ακόμα δολοφονίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.