Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Δεν έχουν τέλος τα πανηγύρια: Η Ελευσίνα Πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021! [video]


Μια νέα εποχή αρχίζει για την Ελευσία, η οποία την Παρασκευή πήρε το χρίσμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021...Οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται και στην επίσημη σελίδα του φορέα της διοργάνωσης στο Facebook, αναρτήθηκε σήμερα το εξής μήνυμα: "Η Ελευσίνα 2021 θα ήθελε να συγχαρεί όλους όσοι εργάστηκαν για τις υποψηφιότητες της Kalamata:21 / Kαλαματα:21 - ECoC 2021 Candidate και της Rhodes 2021 - Ρόδος 2021. Και οι δύο πόλεις έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους αυτούς απαιτητικούς μήνες, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό και το μέλλον της χώρας μας. Κάτι πραγματικά ξεχωριστό έχει ξεκινήσει και για το λόγο αυτό ευελπιστούμε ότι πρόκειται για την απαρχή μίας νέας διαδρομής. Επιθυμία μας, να συνεργαστούμε όλοι μαζί τα επόμενα 5 χρόνια, προς όφελος, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.