Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Χρυσόγονος (του ΣΥΡΙΖΑ): "Δεν θα υπάρξει 4ο Μνημόνιο εντός ευρώ" [video]


Τη βεβαιότητα του ότι δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα εντός ευρώ, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στην εκπομπή Evening Report στο Action 24....



Συγκεκριμένα, ο συνταγματολόγος ανέφερε: "Αυτό που λέγεται από πολλούς ότι έρχεται τέταρτο μνημόνιο δεν ισχύει. Εμείς μιλάμε για μνημόνιο επειδή βλέπουμε τον δικό μας τον πόνο, που μας επιβάλλουν μέτρα λιτότητας, όμως αυτοί βλέπουν τη δική τους πλευρά που είναι τα δανεικά. Με τα σημερινά δεδομένα, βλέπω πολύ δύσκολο να υπάρξει τέταρτος διακρατικός δανεισμός. Θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα μνημόνιο της δραχμής, το οποίο θα ισοδυναμούσε με ακόμα βιαιότερη φτωχοποίηση της κοινωνίας από αυτή που ζήσαμε τα τελευταία 7 χρόνια".

Σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κος Χρυσόγονος ανέφερε πως το θέμα της απόσυρσης όλου του νόμου Παππά πρέπει να είναι θέμα διαπραγμάτευσης με την αντιπολίτευση. Και συμπλήρωσε πως "θα πρέπει πάντως να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε να συμφωνήσει η αντιπολίτευση στη συγκρότηση του ΕΣΡ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.