Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αμετανόητος ο Παππάς - Θέλει πάλι "μαύρο" στα κανάλια [audio video]


Ξαφνικά, ο υπουργός Προπαγάνδας έγινε και αγαπημένος του ΣΚΑΪ, στον οποίο έδωσε δεύτερη συνέντευξη σε ένα μήνα...



«Επιδίωξή μας η τήρηση των συμφωνηθέντων.Τα επίδικα είναι πλέον πολιτικά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, για τη δεύτερη αξιολόγηση και προσθέτοντας πως «τα στοιχεία της οικονομίας είναι ενθαρρυντικά».

«O αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Ερωτηθείς για το αν θα επιμείνει στον αριθμό «τέσσερα», ο κ. Παππάς σημείωσε ότι ο τελικός αριθμός μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος, ενώ χαρακτήρισε ιδιαιτέρως σημαντική εξέλιξη τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Θα ήταν αστεία αυτά τα περί «Μεγάλου Αδερφού» που μου καταλογίζονται αν δεν ήταν ανεύθυνα», είπε σε άλλο σημείο, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και πρόσθεσε: «Η προστασία των εργαζομένων στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.