Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Ο Αρτεμίου, ο Παππάς, ο Μαδούρο και... τα ψώνια


Κανένας σώφρων πολιτικός, ούτε καν οι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλει σήμερα να είναι στη θέση του υπουργού επίδοξου καναλάρχη, Νο 2 του Μαξίμου, Νίκου Παππά...
Δεν είναι μόνο το φιάσκο που υπέστη με τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες και την ανεπιτυχή (σχεδόν γελοία) προσπάθειά του να ελέγξει (μαζί με τον προϊστάμενό του) το μιντιακό τοπίο με αντισυνταγματικό νόμο, είναι και οι σχέσεις του με τον κύπριο δικηγόρο, ειδικευμένο στις offshore εταιρείες Αρτέμη Αρτεμίου.

Χωρίς να δώσει ακόμη εξήγηση στην αποκάλυψη (του «Ελεύθερου Τύπου») γιατί ότι ο εν λόγω δικηγόρος μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου ως… επενδυτής, ήρθε μια άλλη ανακάλυψη να περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα.

Στην πραγματικότητα η κατάσταση έχει αρχίσει να εισέρχεται στη σφαίρα της γελοιότητας με την απάντηση που έδωσε ο Νίκος Παππάς όταν παραδέχθηκε πως ταξίδεψε μαζί με τον κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα: «Πήγα στη Βενεζουέλα μαζί με τον Αρτεμίου και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα εκεί, αλλά και να προμηθευθεί η Ελλάδα προϊόντα από τα κρατικά σουπερμάρκετ της χώρας» είπε, χωρίς βεβαίως να πείσει κανέναν.

Γιατί όμως ταξίδευσε με τον κ. Αρτεμίου, τον «Mr Offshore», όπως τον αποκαλούν;

Αληθεύει ότι ο κ. Αρτεμίου διαθέτει εταιρεία και στη Βενεζουέλα;

Τι δουλειά είχαν τόσο πολλοί συριζαίοι με τα σουπερμάρκετ του Μαδούρο;

Ποιος ήταν ο ρόλος στο ταξίδι αυτό του συνεταίρου του κ. Αρτεμίου Λάμπρου Πιερή, ο οποίος χρημάτισε και αντιπρόεδρος της Συνεργατικής Τράπεζας Κύπρου;

Ελπίζω μόλις περάσει η φουρτούνα με τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Παππάς να βρει κάποιον χρόνο να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα.

Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.