Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Αρνητικός ο Αλαφούζος για συνάντηση με Μαρινάκη


Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να δώσει το «παρών» σε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη...


 Ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχει εκφράσει την επιθυμία να προσκαλέσει σε συζήτηση στο ίδιο τραπέζι τους ισχυρούς άνδρες των τεσσάρων «μεγάλων» αναζητώντας συναίνεση και λύσεις στα πολλά προβλήματα του ποδοσφαίρου.

Όμως η στάση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει αλλάξει από την τελευταία απόπειρα ραντεβού που έγινε προ λίγων μηνών, σύμφωνα με το sport-fm.gr. Δεν έχει καμία διάθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τα περισσότερα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα δεν θέλει με την παρουσία του σε μια τέτοια συνάντηση να νομιμοποιήσει τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο εκείνος τηρεί υπό τον περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.