Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Έγινε εκατομμυριούχος σε μία μέρα... από μια ιδέα! [ΦΩΤΟ]


Mια γυναίκα μέσα ένα μόλις 24ωρο κατάφερε να βγάλει 1εκατ δολάριο και μάλιστα χωρίς να διαπράξει ληστεία ή απάτη....


Απλά είχε μια απλή όσο και πιασάρικη ιδέα και έκανε τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή.
Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην φαρμακοποιό Danielle Di Pilla, η οποία έφτιαξε ένα σαπούνι από φρέσκο γάλα κατσίκας για να βοηθήσει πελάτες της που παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα και κυρίως εκζέματα.Και το θαύμα του 1εκατ δολαρίων έγινε όταν μέσα σε μία μόλις ημέρα πούλησε 350.000 πλάκες σαπουνιού στην Κίνα...

Η φαρμακοποιός φρόντισε να αποκτήσει πρόσβαση στην κινεζική αγορά μέσω μιας αλυσίδας προϊόντων στην Αυστραλία όπου ζει και φρόντισε να διαθέσει τα σαπούνια της την Ημέρα των Singles (Singles Day) μια ανεπίσημη αργία στην Κίνα που είναι συνδεδεμένη με τα διαδικτυακά ψώνια – και είναι ένα από τα κατορθώματα της Alibaba.

Σήμερα η Pilla απασχολεί 12 υπαλλήλους και έχει λανσάρει 40 ακόμη προϊόντα τα οποία, μεταξύ άλλων, διατίθεται και στην ιστοσελίδα The Goat Skin Care
Για την ιστορία το συγκεκριμένο σαπούνι, διατίθεται οn line για 3,6 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.