Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Με... εντολή Παππά έκανε το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ μήνυση στον ΔΟΛ;


Βράζει ο δημοσιογραφικός κόσμος με τις κινήσεις του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ. Η διαφαινόμενη ως... σωστή κίνηση να υποβάλει μήνυση κατά του ΔΟΛ και του Σταύρου Ψυχάρη κρύβει, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, χοντρά παιχνίδια με φόντο το Μαξίμου!...




Όπως ανακοίνωσε το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, την Παρασκευή κατέθεσε μήνυση στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης ζητώντας την ποινική δίωξη και την άμεση ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά των υπευθύνων του εκδοτικού συγκροτήματος του ΔΟΛ.

Το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει προς πάσα κατεύθυνση ότι τα φύλλα του Σαββατοκύριακου του ΔΟΛ (ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) είναι προϊόντα εκβιαστικής τακτικής σε βάρος των εργαζομένων, οι οποίοι με τέσσερις μισθούς χρηματοδοτούν την έκδοση των εφημερίδων του συγκροτήματος. Επίσης, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και όλες οι Ενώσεις ενεργοποιούν τις αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις, με προτάσεις συνελεύσεων, ως τη μόνη απάντηση στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το ερώτημα που προκύπτει, όμως, είναι γιατί δεν έχουν πράξει ανάλογα και στην περίπτωση του Μπόμπολα, που χρωστάει έως 4 μήνες στους εργαζόμενούς του, έχοντας μάλιστα πάρει δάνεια - όπως ο ίδιος ομολόγησε στην εξεταστική της Βουλής - ύψους 80 εκατ. ευρώ τον περασμένο Απρίλιο, μεσούσης της κρίσης, με τις ευλογίες της κυβέρνησης; Γιατι δεν έκανε μηνύσεις κατά των μετόχων του MEGA, πριν φτάσει το κανάλι στο ειδησεογραφικό λουκέτο; Γιατί δεν κάνει μηνύσεις κατά των... αφεντικών της ΑΥΓΗΣ, που και εκεί παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι;

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που διαδίδουν οι "κακές γλώσσες" περί "συμφωνίας με τον Παππά" για την εξόντωση του Ψυχάρη, ώστε τελικά να φύγει το εμπόδιο για την οριστική άλωση των μετοχών του MEGA και την απόδοσή τους σε "ημέτερους".

Κρατάμε μικρό καλάθι, και περιμένουμε ανάλογες κινήσεις στο άμεσο μέλλον... Τουλάχιστον έτσι θα βουλώσουν και τα στόματα των "κακών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.