Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Γιατί θα είναι χωρίς τις συζύγους τους στο δείπνο με τον Ομπάμα Τσίπρας - Μητσοτάκης


Σύμφωνα με τη στήλη του ΒΗΜΑτοδότη, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Μπαράκ Ομπάμα, που θα αρχίσει στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης, θα παρακαθήσουν περί τα 100 άτομα, όμως άνευ συζύγων! Κι αυτό διότι προβλέπεται από το πρωτόκολλο...



 εφόσον δεν θα παραυρεθεί η Μισέλ Ομπάμα!

Θα προσκληθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου, συνεπώς όλα δείχνουν πως στο δείπνο δεν θα δώσουν το παρών τόσο η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, όσο η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκσι και γενικότερα… οποιαδήποτε σύζυγος.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, βουλευτές, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι της τέχνης, επιχειρηματίες και άλλοι, ενώ οι… γραβάτες θα είναι προαιρετικές.

Ένα ακόμη ερώτημα είναι -για ευνόητους λόγους- το κατά πόσο θα δώσει το παρών ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.