Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Όλα έτοιμα στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν και περιμένουν να χιονίσει


Πίστες, μαγαζιά, κατάστημα με είδη σκι, καφετέριες, γρήγορο φαγητό περιμένουν απλά το... πράσινο ή καλύτερα το άσπρο φως του...


 καιρού στο Καϊμακτσαλάν, αφού μόνο το χιόνι λείπει.
«Εδώ και 20 μέρες κάθε 2-3 μέρες ρίχνει χιόνι, αλλά την επομένη αυτό λιώνει. Είμαστε έτοιμοι για να λειτουργήσουμε. Φέτος υπήρξε πολύ καλή οργάνωση. Θέλουμε όλα να πάνε καλά. Περιμένουμε μόνο το πολύ χιόνι για να ανοίξουμε» τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9fm» ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν, Θάνος Παναγιωτόπουλος.
Ο ίδιος ανέφερε ότι η καλή φήμη του χιονοδρομικού κέντρου είναι η αφορμή κάθε χρόνο να το επισκέπτονται χιλιάδες λάτρεις του σκι από όλη την Ελλάδα. «Παλιότερα, αλλά και τα τελευταία 2-3 χρόνια υπήρξε καλή οργάνωση. Και η καλή φήμη που το ακολουθεί φέρνει τον κόσμο. Το χιονοδρομικό κέντρο δεν ζηλεύει τίποτε από τα γειτονικά χιονοδρομικά. Θέλουμε μόνο ανανέωση στους αναβατήρες του για να εκσυγχρονιστεί. Προσωπικά θα το βαθμολογούσα με πολύ καλή βαθμολογία. Επίσης ο Παλιός Αγ. Αθανάσιος είναι σημαντικός προορισμός και μας βοηθάει αρκετά. Είναι από τα πιο όμορφα μέρη. Ο κόσμος έρχεται στο χωριό και ανεβαίνει στον χιονοδρομικό. Το ευχάριστο είναι ότι έχει μεγάλη πληρότητα» επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Τέλος, ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου αναφέρθηκε και στις τιμές που ισχύουν φέτος για τους σκιέρ. «Οι τιμές είναι ίδιες τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι 15 ευρώ τις αργίες και γιορτές και 10 ευρώ για τις καθημερινές για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τις αργίες και 7 ευρώ για τις καθημερινές για τα παιδιά. Οι τιμές μας σε σχέση με το εξωτερικό είναι καλές, παρά το γεγονός ότι έχει πολλά έξοδα. Μια καλή χρονιά ίσως να αφήσει χρήματα στον ιδιοκτήτη του. Υπάρχει ακριβός εξοπλισμός και πολλά λειτουργικά έξοδα, ενώ ο χειμώνα στην Ελλάδα είναι μικρός. Για παράδειγμα χρειάζονται σε μία σεζόν 30.000-40.000 λίτρα πετρέλαιο» ολοκλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.