Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Γυναίκα είναι αλλεργική στον… σύζυγο της


Η 29χρονη Johanna Watkins πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που την κάνει...


 αλλεργική σε κυριολεκτικά εκατοντάδες πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της. Η ίδια ζει σε μια ειδικά κατασκευασμένη “ασφαλή ζώνη” του σπιτιού της προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το πολύ σοβαρό πρόβλημά της.

Η Johanna συνάντησε τον σύζυγό της Scott πριν από πέντε χρόνια και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 κάνοντας σχέδια για την κοινή τους ζωή. Μόλις δύο χρόνια μετά το γάμο οι αλλεργίες της Johanna χειροτέρευσαν. Στην αρχή ήταν απλά τροφικές αλλεργίες που τις αντιμετώπισε αλλάζοντας τη διατροφή της. Το 2015, όμως, διαγνώστηκε με ένα σπάνιο Σύνδρομο, μια γενετική διαταραχή που κάνει το σώμα της να αντιδρά σχεδόν στα πάντα. Σήμερα ο οργανισμός της μπορεί να ανεχθεί μόνο 15 τροφές, ενώ η επαφή με τον άντρα της είναι απαγορευτική. Έτσι κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια και επικοινωνούν μέσω Skype ή με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. “Είναι οδυνηρό αλλά έτσι έχω αγαπήσει περισσότερο τη γυναίκα μου και την στηρίζω όσο μπορώ”, λέει ο Scott.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.