Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Πάτρα: Ο δικαστικός επιμελητής αποδείχθηκε απατεώνας


«Μαϊμού» αποδείχθηκε ο δικαστικός επιμελητής με αντικείμενο στις κατασχέσεις εταιρειών, ο οποίος...


ξεζούμιζε από τον περασμένο Αύγουστο έναν 49χρονο επιχειρηματία στην Πάτρα, ζητώντας χρήματα για να μην προχωρήσει δήθεν στην κατάσχεση του εξοπλισμού της εταιρείας του!
Σταδιακά, ο δράστης είχε πάρει από τον επιχειρηματία 1.715 ευρώ για να μην κάνει εκποίηση των μηχανημάτων και ενός επαγγελματικού οχήματος της εταιρείας. Το θύμα κατήγγειλε τις επανειλημμένες ενοχλήσει στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη, που βέβαια δεν ήταν δικαστικός επιμελητής αλλά κοινός απατεώνας. Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Στον ίδιο εισαγγελέα διαβιβάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων, οι οποίοι πλησίασαν μια 76χρονη γυναίκα στην Πάτρα, της συστήθηκαν ως υπάλληλοι της εφορίας και της είπαν ότι ο γιος της έχει οικονομική εκκρεμότητα με την τοπική Δ.Ο.Υ.. Έτσι, την έπεισαν να τους δώσει 400 ευρώ, δήθεν για να την τακτοποιήσουν, πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.