Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ο καιρός της Κυριακής


Όλο και πιο κρύες οι νύχτες και τα πρωινά...



Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά και νότια, οπού είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμός.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πυκνότερες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους πυκνότερες στα δυτικά και νότια, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίοι και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός της Δευτέρας

Τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ανατολικά ηπειρωτικά όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά. Στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.