Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Μαυρίδης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών


Στο Αιγινήτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με συνοδεία αστυνομικών αρχών και νοσοκόμων...


 σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo ο Σταύρος Μαυρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του “Φώτη” στα “Εγκλήματα” βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, λόγω της οικονομικής κατάρρευσης που υπέστη.
Έτσι, μετά την εξαφάνισή του και τις δημόσιες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε πως είναι στα όρια της ανέχειας και ήθελε να τον αφήσουν να πεθάνει μόνος, ο εισαγγελέας λειτούργησε αυτεπάγγελτα (λόγω των αυτοκτονικών τάσεων) και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει μάλιστα, το δημοσίευμα, την Κυριακή είχε σκοπό να παρουσιάσει ένα βιβλίο που έγραψε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σαλαμίνα και τα χρόνια που έζησε εκεί, αλλά οι εξελίξεις του άλλαξαν τα σχέδια.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σταύρος Μαυρίδης θα μεταφερθεί τις επόμενες μέρες στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί για την άσχημη κατάσταση της υγείας του και τα τέσσερα αδέλφια του, που μένουν στη Σαλαμίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.