Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Business Insider: Γιατί το δέρμα του Τραμπ είναι τόσο… πορτοκαλί;


Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες και λεπτοεμέρειες για τη ζωή του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έρχονται...


 στο φως.
Ο τόπος που γεννήθηκε, τα χρόνια της νιότης, η περιουσία του, οι απόψεις του, οι τηλεοπτικές cameo εμφανίσεις του, οι γυναίκες της ζωής του και εκατοντάδες ακόμα άρθρα έχουν απασχολήσει τους δημοσιογράφους, αλλά και το κοινό ανά τον κόσμο.
Υπάρχει ωστόσο ένα ερώτημα το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε απαντηθεί...
Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει να είναι τόσο πορτοκαλί;
Το Business Insider έψαξε και βρήκε τις αναφορές καλλιτεχνών μακιγιάζ και εμπειρογνωμόνων μαυρίσματος για το χρώμα προσώπου του νέου πλανητάρχη και η απάντηση είναι η αναμενόμενη.
Μπορεί κανείς να μην γνωρίζει με βεβαιότητα τα αίτια της πορτοκαλί απόχρωσης στο δέρμα του Τραμπ, ωστόσο η επικρατέστερη άποψη είναι ότι πρόκειται για κακή τεχνική τεχνητού μαυρίσματος.
«Ξέρω ακριβώς τι κάνει στον εαυτό του, το κρεβάτι σολάριουμ που χρησιμοποιεί, το σπρέι μαυρίσματος που προτιμάει και επειδή φοράει φυσικά γυαλιά όταν μπαίνει στο σολάριουμ μπορείτε να δείτε την υπερ-μελάγχρωση γύρω από τα μάτια του», είχε πει χαρακτηριστικά ο Jason Kelly, καλλιτέχνης μακιγιάζ, ο οποίος είχε προσληφθεί προσωρινά για να εργαστεί στην φετινή Εθνική Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον Ιούλιο.
«Θα πρέπει να είναι πολύ εξειδικευμένος κάποιος, όταν βάζει μακιγιάζ σε ένα δέρμα που έχει υποστεί αυτο-μαύρισμα. Και αν το κάνες λάθος, φαίνεται πραγματικά πολύ λάθος, ειδικά σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας», είχε πει στην NY Daily News τον περασμένο Μάρτιο ο Dante Fitzpatrick, διευθυντής της επιχείρησης Beach Bum Tanning.
Από την πλευρά της, η Kimberly Kinch, καλλιτέχνης μακιγιάζ στη Νέα Υόρκη, είχε πει στη Daily News: Τα φώτα μιας τηλεοπτικής κάμερας αλλάζουν το φυσικό χρώμα του δέρματος στην εικόνα και αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα.
Το Business Insider καταλήγει λέγοντας ότι υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να αποφύγετε την πορτοκαλί απόχρωση στο δέρμα σας. Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό σας χρώμα, θυμηθείτε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας για να... θαμπώσετε το πορτοκαλί χρώμα και πάντα να πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία να σας το κάνει. Ή, απλά, σταματήστε την εφαρμογή τεχνητού μαυρίσματος εντελώς και δείξτε στους άλλους τον αληθινό εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.