Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Βλαμμένη! Πήγε να βγάλει selfie και κατέστρεψε άγαλμα 400 ετών! [video]


Είναι δυνατόν να επισκεφτείς ένα μουσείο σαν τουρίστας και να μην ενημερώσεις τους φίλους σου μέσω των social media για το γεγονός; Όχι φυσικά. Καλό θα είναι όμως όταν θα πας να βγάλεις μια selfie με ένα εντυπωσιακό έκθεμα να προσέξεις ώστε να μην το πλησιάσεις πολύ...



Άλλωστε είναι δεκάδες τα ατυχήματα που έχουν προκληθεί την ώρα που κάποιοι προσπαθούσαν να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία στην οθόνη των κινητών τους με κορυφαίο αυτό που έγινε πρόσφατα στην Λισαβόνα.

Εκεί ένας Βραζιλιάνος τουρίστας την περασμένη Κυριακή κατάφερε να καταστρέψει ένα άγαλμα του 18ου αιώνα, προσπαθώντας να ποζάρει μαζί του για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Το περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα, ημέρα που το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Λισαβόνας συνηθίζει να προσφέρει ελεύθερη είσοδο σε όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.

Το άγαλμα που καταστράφηκε ήταν εκείνο του Αρχάγγελου Μιχαήλ και όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα η ζημία που προκλήθηκε στο έκθεμα θεωρείται ανεπανόρθωτη.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιες θα είναι ενδεχομένως οι επιπτώσεις που θα αντιμετωπίσει ο ... φωτογράφος, όμως είναι βέβαιο πως δύσκολα θα ξαναπλησιάσει ένα τόσο ακριβό έκθεμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.