Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η μαρίνα του Φλοίβου με τα ματια των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας [video]


«Ο Φλοίσβος με τα δικά μας μάτια». Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία από τις αεροπορικές επιδείξεις που έκανε το Σαββατοκύριακο...



Όπως κάθε χρόνο η Πολεμική Αεροπορία είχε ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις αεροσκαφών και μέσων σε όλες τις μονάδες, επισκέψεις μαθητών λυκείων σε μονάδες της πολεμικής Αεροπορίας, πτήσεις αεροσκαφών πάνω από ακριτικές περιοχές, επιδείξεις των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος».

Το ενδιαφέρον συγκέντρωσε η επίδειξη το μεσημέρι της Κυριακής πάνω από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.