Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Χρυσαυγίτικο παραλήρημα ιερέα κατά δημοσιογράφων [video]


Σφοδρές αντιδράσεις προκαλούν τα φασιστικά ευχολόγια και... αναθέματα του ιερέα που τέλεσε το τρισάγιο στη μνήμη των δύο δολοφονημένων Χρυσαυγιτών, Γιώργου Φουντούλη και Μιχάλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο....Το βίντεο από το τρισάγιο της Τρίτης κάνει το γύρο του διαδικτύου και έρχεται να διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ότι δηλαδή στους κόλπους της εκκλησίας δεν υπάρχουν ακραία στοιχεία...

Ο ιερέας αφού έψαλλε αρχικά δέηση υπέρ του Νίκου Μιχαλολιάκου και των συνεργατών του, ευχήθηκε ο Θεός να στηρίζει τον «θεάρεστο» αγώνα τους!

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της», είπε ο ιερέας για να προσθέσει: «Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού».

Στη συνέχεια ευχήθηκε «όπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας».

Αμέσως μετά με… «δική του ευθύνη» όπως είπε αναθεμάτισε τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας», είπε επί λέξει ο ιερέας, ενώ χαρακτήρισε τους δράστες της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη ως «άνανδρους φονιάδες της πατρίδας μας».

Ο κάθε άλλο παρά μετριοπαθής ιερέας - που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους- δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχηθεί στους Χρυσαυγίτες «δύναμη και καλό αγώνα».

Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα στο 1.58 και στο 2.36 του βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.