Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ο... χύμα Πρωθυπουργός, που υποδέχθηκε τον Πλανητάρχη [video]


Χωρίς γραβάτα, χυμένος στην πολυθρόνα του, κουνώντας τα πόδια του λες κι είναι στο σχολείο, ο κος Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της υπερδύναμης του πλανήτη υποδυόμενος τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας...




Την ελπίδα για θετικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το χρέος και το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, και ευχήθηκε σύντομα «οι κόποι και οι θυσίες του λαού να βρουν ανταπόκριση»

«Ο ελληνικός λαός δεν κουβαλάει μόνο την αρχαία παράδοση υπεράσπισης των πανανθρώπινων αξιών, αλλά μάχεται και στο σήμερα για αυτές» συνέχισε, στο ίδιο ύφος.

O Oμπάμα στην Αθήνα - Curated tweets by naftemporikigr
Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κ. Ομπάμα για την επίσκεψή του στην Αθήνα και διατύπωσε τη βεβαιότητα ότι το τελευταίο του ταξίδι στην Ευρώπη, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, «θα είναι πολύ ουσιαστικό και θα δώσει σημαντικά αποτελέσματα».

Όπως είπε, η παρουσία του στην Αθήνα από μόνη της μπορεί να δώσει σημαντικά μηνύματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην παγκόσμια κοινότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.