Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

10 νέοι που βγάζουν εκατ. δολλάρια μέσω YouTube! [εικονες]


Στην νέα ψηφιακή εποχή, το επάγγελμα youtuber είναι από τα πιο επικερδή και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτήν την πεποίθηση...



Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα τα δέκα ονόματα που όχι μόνο είναι τα πιο επιδραστικά αυτή τη στιγμή στο YouTube, αλλά κερδίζουν επίσης χρήματα που οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε μέσω ενός ανέλπιστου τζόκερ.

Πρώτος και καλύτερος και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με 15 εκατομμύρια δολάρια ετησίως είναι ο PewDiePie aka Felix Kjellberg, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει ότι θα διαγράψει το κανάλι του στην πλατφόρμα όταν αγγίξει τους 50 εκατομμύρια συνδρομητές. Φέτος κατάφερε να αυξήσει τα κέρδη του κατά 20%, ενώ το μυστικό της επιτυχίας του είναι τα βίντεο "Let's Play" μέσω των οποίων ξεκίνησε να δείχνει με αφηγήσεις και αντιδράσεις στους gamers πώς να παίξουν ένα παιχνίδι, παρέχοντας φυσικά τις κατάλληλες οδηγίες. Φέτος βέβαια, το κασέ του εμπλουτίστηκε με την κυκλοφορία ενός best-seller βιβλίου, όπως και ενός βιντεοπαιχνιδιού με τίτλο "PewDiePie's Tuber Simulator".

Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον Roman Atwood με τις ξεκαρδιστικές του φάρσες που του απέφεραν ούτε λίγο ούτε πολύ 8 εκατομμύρια δολάρια. Ο «παραγωγός γέλιου» έχει διάφορες συμφωνίες παύλα συμβόλαια με εταιρείες για την προώθηση προϊόντων και είδε το άστρο του να ανατέλλει πριν από πέντε χρόνια όταν μία φάρσα που δημοσίευσε συγκέντρωσε εκατομμύρια κλικς και τον «βαφτίζοντάς» τον διαδικτυακό Johnny Knoxville.

Δες τους 10 πολυεκατομμυριούχους στη gallery που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.