Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τέλος μετά από 17 χρόνια για την Αφροδίτη Γραμμέλη από το ΒΗΜΑ


Τέλος στη συνεργασία της με το «Βήμα» έβαλε μερικές ώρες πριν η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια στην εφημερίδα, αποφάσισε να αποχωρήσει...


Μερικούς μήνες πριν, συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2016, η γνωστή τηλεκριτικός είχε λήξει τη συνεργασία της και με το «Βήμα Fm». Η ίδια δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός της αποχώρησής της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook με μία ανάρτηση που καθιστούσε σαφές πως το τέλος ήρθε ομαλά και χωρίς δυσάρεστα συναισθήματα.
«Το ''Βήμα'' για μένα είναι οικογένεια, κομμάτι ζωής, είναι σχολείο, είναι πολύτιμο. Όμως έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή που παίρνεις δύσκολες αποφάσεις γιατί έτσι πρέπει. Αποχωρώ με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έμαθα, κατέκτησα, πήρα, κέρδισα. Στην καρδιά μου θα έχουν ξεχωριστή θέση αυτά τα 17 χρόνια όσο ζω και πάντα θα τα τιμώ. Κρατώ μόνο τα καλά στοιχεία, τις όμορφες αναμνήσεις και όλα όσα με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και δημοσιογράφο. Ο υπέροχος αυτός κύκλος κλείνει, η ζωή συνεχίζεται», έγραψε χαρακτηριστικά.
Οι λόγοι για τους οποίους η Αφροδίτη Γραμμέλη αποφάσισε να αποχωρήσει δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο δεν λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως μία νέα επαγγελματική πρόταση ήταν αυτή που την έκανε να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική της πορεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.