Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1

Λεπτομερές ρεπορτάζ

Τα μονοψήφια νούμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, έφερε ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές στα Σπάτα...



Λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι εμφανίστηκε στην αίθουσα σύνταξης του καναλιού ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, ο οποίος μαζί με τον Δ/ντη Περιεχομένου της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Τζώνυ Καλημέρη, παρουσίασε τον νέο... παλιό Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Γιάννη Μιχελάκη, στους δημοσιογράφους του σταθμού.

Ο Γιάννης Μιχελάκης ήταν μέχρι το 2010 στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, απ' όπου αποχώρησε για να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κι έπειτα κυβερνητικός εκπρόσωπος κι υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης Σαμαρά.

Διευθυντής ειδήσεων αναλαμβάνει ο Στράτος Μπαλής, μετακινούμενος από το ΣΚΑΪ και διευθυντής σύνταξης παραμένει ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος. Ο σταθμός είναι σε συζητήσεις με το Φ. Φιλιππακόπουλο, ο οποίος είχε και την ευθύνη του ενημερωτικού τομέα ως τώρα, για να αναλάβει νέα θέση. Πάντως, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Planet-Greece, σήμερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Γιάννη Μιχελάκη, ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος απουσίαζε. Αν και ορισμένοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά ο γεγονός, ο ίδιος ο Τζώνυς Καλημέρης έσπευσε να επισημάνει ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα ενώ όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται σπίτι του, ταλαιπωρούμενος από γαστρεντερίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.