Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ ενόψει του ΣΚΑΪ24 tv!


Ανακατατάξεις αναμένονται στον ΣΚΑΪ μετά την επίσημη εξαγγελία του ειδησεογραφικού καναλιού ΣΚΑΪ 24 από τον ίδιο τον πρόεδρο της εταιρείας Γιάννη Αλαφούζο. Στον κεντρικό ΣΚΑΪ και στον ΣΚΑΪ 24 θα...
μεταδίδεται σίγουρα η «Πρώτη Γραμμή», πολύ πιθανόν οι «Αταίριαστοι», το μεσημεριανό και το βραδινό δελτίο ειδήσεων και οι «Ιστορίες».

Το υπόλοιπο μέρος των εκπομπών του σημερινού ΣΚΑΪ θα μεταφερθεί στο ειδησεογραφικό κανάλι που θα αρχίσει να δημιουργείται το επόμενο διάστημα και θα μεταδίδεται ελεύθερα μέσω Internet, δορυφορικά μέσα από τις πλατφόρμες και ενδεχομένως ελεύθερα επίγεια, αν επέλθει συμφωνία για την ενοικίαση περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού (Channel 9, High TV), σε συνάρτηση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και του ΕΣΡ...

πηγή: typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.