Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Τα παιχνίδια της μοίρας στην 38χρονη, που σκοτώθηκε στα Everest της Βικτώριας [video]


Δεν χωρά ο νους του ανθρώπου το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην 38χρονη Βασιλική Παραστατίδου, τη λογίστρια που έχασε τη ζωή της από την έκρηξη στο κατάστημα Everest της πλατείας Βικτωρίας...Εκτός του ότι επισκεπτόταν σπάνια το κατάστημα (και το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε εκεί για να κλείσει βιβλία λόγω του ότι επρόκειτο για την 1η ημέρα του νέου μήνα), πήγε εκεί και νωρίτερα απ’ ότι συνήθιζε. Ο λόγος είναι ότι ήθελε να γυρίσει νωρίτερα στο σπίτι προκειμένου να κάνει έκπληξη ετοιμάζοντας τούρτα γενεθλίων για την εορτάζουσα κόρη της που έκλεινε 12 χρόνια ζωής…

Κατά τα φαινόμενα, σε οποιαδήποτε άλλη μέρα του μήνα και πιθανότατα σε οποιαδήποτε άλλη ώρα, η Βασιλική δεν θα βρισκόταν εκεί...

Η άτυχη γυναίκα είχε και άλλο ένα κοριτσάκι, ηλικίας 9 ετών, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται σε ένα άλλο κατάστημα Everest κοντά στην πλατεία Βικτωρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.