Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η ξεφτίλα της ΕΣΗΕΑ: 50 ΣΥΡΙΖΑΙοι, ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ, ΛΑΕ, ΠΑΜΕ, 2 "δεξιοί" και... ο Καλφαγιάννης! [εικόνες]


Οι... σύντροφοι του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ δεν λένε να καταλάβουν ότι ΟΛΟΣ ο δημοσιογραφικός κόσμος τούς έχει γυρίσει την πλάτη. 50 νοματαίοι μαζεύτηκαν έξω από την ΕΣΗΕΑ το πρωί, μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ - άλλοτε "κολλητό" του Τσίπρα, μαζί με τον Φωτόπουλο...




Το ετερόκλητο Προεδρείο των συνταξιούχων και των βολεμένων συγκεντρώθηκαν έξω από το δημοσιογραφικό μέγαρο στις 12.00 το μεσημέρι, μαζί με το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ, που χωρίς την δική του ψήφο δεν θα έκαναν σαν σήμερα πριν ένα χρόνο το πραξικόπημα στην ΕΣΗΕΑ.

Εκτός από τους 50 δικούς τους, δεν μπόρεσαν να συγκινήσουν κανέναν άλλον συνάλδελφο, ούτε καν τους ανέργους! Και σα να μην έφτανε αυτό, στήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στα κανάλια! Και μετά πήγαν πορεία στην Βουλή! Πληροφορίες ότι όλοι μαζί αποχώρησαν με δύο ταξί, ελέγχονται...

Δείτε τις φωτογραφίες από την συγκέντρωση και πορεία - παρωδία:




Κατά την προσυγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ, οι πρόεδροι της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Κουμπιάς, της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος, της ΕΣΠΗΤ Θέμης Μπερεδήμας και της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου & Βιομηχανίας Χάρτου Παναγιώτης Κατάρας υπογράμμισαν ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους άλλους εργαζομένους, διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, που θα εγγυώνται  αξιοπρεπείς μισθούς, αντιμετώπιση της συνεχώς διογκούμενης ανεργίας με άμεσα και δραστικά μέτρα και τη θεσμοθέτηση πόρου υπέρ των επικουρικών Ταμείων του κλάδου και με την ένταξη σε αυτά όλων των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης. Τα άκουσαν αυτά οι Τσίπρας, Παππάς και Τρόικα και έτρεχαν να κρυφτούν από τον φόβο τους!






πηγή φωτογραφιών: pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.