Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Το πάρτι εξελίχθηκε σε τραγωδία - τουλάχιστον 9 νεκροί, 25 αγνοούμενοι [video]


Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πάρτι, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη στην πόλη Όουκλαντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια...Σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, περίπου 25 άτομα αγνοούνται.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής τοπική ώρα, ενώ το πάρτι διοργανωνόταν από το συγκρότημα Golden Donna, μεταδίδει το BBC.

Το δίκτυο KTVU μετέδωσε ότι 50 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, πολλοί από τους οποίους βγήκαν τρέχοντας έξω από το κτήριο.

Το κτήριο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται στη συνοικία Φρούτβεϊλ -όπου υπάρχουν αποθήκες οι οποίες χρησιμοποιούνται ως χώροι εργασίας και κατοικίας- και δεν διέθετε αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, όπως δήλωσε στην εφημερίδα East Bay Times η επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τερέζα Ντιλόουτς-Ριντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.