Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Τσίπρας σε δημ/φους: Ξεχάστε τις εκλογές


«Φρένο» στα σενάρια για πρόωρες εκλογές έβαλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται με αφορμή τη διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO...



«Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα», τόνισε, αφού πρώτα αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα.

Μιλώντας με Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και των διμερών επαφών του, ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και στάθηκε στις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν μεταξύ άλλων για τη δεύτερη αξιολόγηση, τα εθνικά θέματα, το Κυπριακό και τις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας.

Νωρίτερα, στοπ στα σενάρια για πρόωρες εκλογές ή οικομενική κυβέρνηση έβαζαν και κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.