Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η Ράνια Τζίμα "τρώει" την Σπυροπούλου στον Alpha


Το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» παρότι είχε μεγάλη στήριξη από τους ιθύνοντες του Alpha εδώ και 3 χρόνια εξακολουθεί να σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της AGB...


Το τελευταίο διάστημα, το κανάλι δεν σταματάει να σκέφτεται νέες λύσεις, ώστε να δώσει και πάλι στη συγκεκριμένη ζώνη την αίγλη του παρελθόντος. Η Ράνια Τζίμα, η οποία για πολλάχρόνια υπηρετούσε το πολιτικό ρεπορτάζ στο Mega, ανακοίνωσε την μεταγραφή της στον Alpha, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
«Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει λοιπόν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολύ ικανούς συναδέλφους στο Mega που από εκείνους έμαθα πολλά. Η σκέψη μου στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνούν και περάσαμε και μια ευχή σύντομα όλα να γίνουν όπως πριν και να τους δούμε στον αέρα».
Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.gr, συζητούν με τους ιθύνοντες του καναλιού μήπως αναλάβει και την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Φυσικά στη σκέψη του καναλιού δεν είναι, η Ράνια Τζίμα να παρουσιάζει lifestyle εκπομπή, αλλά Infotainment στη θέση της Κωνσταντίνας και να χτυπήσουν με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό, δηλαδή το ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.