Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο καιρός της Κυριακής


Βροχές και παγετός...Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια, όπου στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Κυριακή. Παγετός τις πρωινές ώρες κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία στα ανατολικά 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 (μείον 2) έως 12 βαθμούς κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ηπειρο θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά και νότια 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός της Δευτέρας

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και στα δυτικά και νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.