Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Κοιμηθείτε άφοβα... κάνει καλό!


Ο ύπνος μπορεί να είναι μια σημαντική «ρουτίνα» της καθημερινότητας μας αλλά μπορεί να μας προσφέρει κάτι πολύτιμο: έναν υγιή τρόπο ζωής...




Όλο το άγχος και οι προβληματισμοί μας, μπορούν να εξαφανιστούν την ώρα που κοιμόμαστε. Για άλλους οι οκτώ ώρες ύπνου μπορεί να είναι ιδανικές και για άλλους οι έξι ώρες εξίσου, το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι ώρες είναι οι μόνες που αφιερώνουμε πραγματικά, για να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας.

Τα οφέλη του καλού ύπνου είναι πολλά! Ναι. Και κυρίως μας κάνει στην κυριολεξία... Θεές. Δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Όταν κοιμόμαστε τις ώρες που πρέπει φτιάχνουμε σιλουέτα σκέτο φιγουρίνι! Βεβαίως. Μπορούμε να ρυθμίσουμε τον μεταβολισμό μας! Ακόμα, συμβάλλουμε στην αντιγήρανση, καθώς τα παλιά κύτταρα αντικαθιστούνται με νέα! Κανένα λίφτινγκ, δηλαδή, μόνο ύπνος κορίτσια. Άσε που αν κοιμόμαστε 6 με 8 ώρες κάθε βράδυ ενισχύουμε και την μνήμη και αποβάλλουμε άσχημα συναισθήματα.

Ο ύπνος δεν είναι χάσιμο χρόνου, ίσα ίσα που μας χαρίζει περισσότερα χρόνια ζωής και μάλιστα καλά!

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Ένα στρώμα. Μάλιστα, όπως το διαβάσατε. Για να έχουμε έναν καλό ύπνο αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια καλή βάση…

Ο καλός ύπνος είναι πολύτιμος και μπορεί να σας χαρίσει απλόχερα μια καλή ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.