Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης Άδωνι - Πολάκη


Μετά τον άγριο καυγά στην Βουλή, ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης...



"Πιστό σκυλί του Σόιμπλε", "κότα λειράτη", 'γαϊδούρι", "θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια", "Κρητίκαρος", "καμήλες", "μουλάρια". Μερικά μόνο από τα "διαμάντια" που ακούστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή, μεταξύ των κ.κ. Άδωνι Γεωγριάδη και Παύλου Πολάκη.

Οι δύο άνδρες επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο αλληλοεκτόξευσης κατηγοριών και σκληρών χαρακτηρισμών που δεν τιμούν κανέναν και σίγουρα αρμόζουν περισσότερο σε ένα "καφενειακό" περιβάλλον, παρά σε αυτό του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Ωστόσο υπάρχει και συνέχεια, μέσω της δικαστικής οδού. Ο Παύλος Πολάκης μίλησε στη Βουλή για "ραβασάκια", εμπλέκοντας εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη και την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να "απειλεί" πως αν δεν προσκομίσει ο κ. Πολάκης τα "ραβασάκια" θα του κάνει μήνυση.
Μετά τον... "σκοτωμό" στη Βουλή και οι δύο άνδρες ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Facebook τις ομιλίες τους, συνεχίζοντας πάντα τις... ομορφιές.
"Η προ ολίγου ομιλία μου στην Βουλή και η αντιπαράθεση μου με τον συκοφάντη Παύλο Πολάκη … τα υπόλοιπα στα Δικαστήρια", έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης...

... για να απαντήσει ο Παύλος Πολάκης λίγο αργότερα: "Η ομιλια μου σημερα στη βουλη,απαντηση στον ψευτη και υποτακτικο των δανειστων αντιπροεδρο της ΝΔ αδωνι γεωργιαδη

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.....".

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα έδωσε και συνέχεια, αφού το βράδυ της Πέμπτης έκανε την εξής ανάρτηση:

Για να επανέλθει χθες με μια αφιέρωση στον Άδωνι Γεωργιάδη (σ.σ. Νίκο Ξυλούρη), τον χαρακτηρισμό "κανίς του Σόιμπλε" και την υποσημείωση: "τα στοιχεία ειναι στον εισαγγελέα Γι αυτο δεν κατατέθηκαν χθες στη Βουλή".

 Και φτάνουμε στο σήμερα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να πληροφορεί μέσω Twitter πως κατατίθεται η μήνυση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας...


Αναμένουμε τη συνέχεια, λοιπόν, αφού είναι δεδομένο πως αυτή η κόντρα δεν σταματά εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.