Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Το ξέσπασμα οργής από την οικογένεια Παντελίδη


Ενοχλημένη εμφανίζεται η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη με τις...
διοργανώσεις εκδηλώσεων που, όπως καταγγέλλει, έχουν απώτερο σκοπό το κέρδος και ζητά να διατίθενται χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας

«Με δεδομένη την επαναλαμβανόμενη άνευ αδείας διοργάνωση εκατοντάδων ζωντανών εκδηλώσεων-αφιερωμάτων σε χώρους διασκέδασης (clubs-bars κ.τ.λ) εις μνήμη του «ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ» προς αποκλειστικό όφελος και κέρδος των διοργανωτών και των σχετικών επιχειρήσεων η οικογένεια του, επιθυμεί για κάθε τέτοια εκδήλωση, να κατατίθεται από τους υπεύθυνους το ποσό των 100 ΕΥΡΩ υπέρ της Πρότυπης Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Νέας Ιωνίας. Η κατάθεση θα γίνεται απ’ ευθείας στο λογαριασμό του ιδρύματος με αριθμό 040/482144-09 στη τράπεζα Ε.Τ.Ε !!!!!!!!Δικαιούχος είναι η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών. Στο τέλος κάθε εξαμήνου η οικογένεια θα αναφέρει το ποσό που συγκεντρώθηκε και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν για το σκοπό αυτό!!!! Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγεται /παράκληση η χρήση φωτογραφιών -αφισών και του λογότυπου P.q του ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ με οποιοδήποτε τρόπο προς διαφήμιση η κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων .Παρακαλούμε να σεβαστείτε την μνήμη και τον άνθρωπο!!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.