Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Εσωκομματικοί τριγμοί στη ΝΔ. "Βράζουν" οι καραμανλικοί με τον Κυριάκο


Την έντονη δυσφορία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, προκάλεσε η επιλογή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας...




να ψηφίσει "παρών" στη χθεσινή ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο σχετικά με τη διάταξη για το έκτακτο επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ., σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, μιλώντας σε συνεργάτες του, φέρεται να χαρακτήρισε «μέγα σφάλμα με απρόβλεπτες συνέπειες για την παράταξη» την απόφαση για το «παρών», αποτυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά του για την προαναφερόμενη κομματική απόφαση και τη στρατηγική που ακολουθεί ο τωρινός πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αρχικά αποφάσισε να υπερψηφίσει τη διάταξη για το έκτακτο επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους. Στη συνέχεια, όμως, άλλαξε στάση και δήλωσε «παρών» στην ψηφοφορία, όταν έγινε γνωστό πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφανγκ Σόιμπλε, διαφωνεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.