Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αναρχικοί "έκοψαν" τα ΜΑΤ με συρματοπλέγματα! [εικόνες]


Απίστευτες εικόνες, που δίνουν στην δημοσιότητα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, από τα επεισόδια της Τρίτης, στα Εξάρχεια. Αναρχικοί "έκοψαν" την επέμβαση των ΜΑΤ με συρματοπλέγματα. Δείτε το φωτορεπορτάζ...
Αναλυτικά, η ανακοίνωση των αστυνομικών της Ένωσης Αθήνας, που δίνουν και στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες:

Γίναμε μάρτυρες άλλης μιας παράστασης των γνωστών κύκλων και των οργάνων τους που δρουν κι ενεργούν με ορμητήριο την περιοχή πέριξ των Εξαρχείων, οι οποίοι αμαύρωσαν μετά τη γιορτή του Πολυτεχνείου και την πορεία στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η Αστυνομία και οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί ήταν εκεί για άλλη μια φορά πιστοί στο καθήκον τους και δυστυχώς δέχτηκαν για πολλοστή φορά σφοδρές επιθέσεις και μάλιστα με νέους τρόπους (ταράτσες, ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής κλπ). Περιουσίες φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών ξαναλεηλατήθηκαν μόνο και μόνο για να εκτονώσουν ορισμένοι τα ιδεολογικά τους «καπρίτσια». Όλα τα παραπάνω χωρίς κανενός επίσημου υπευθύνου να ιδρώνει το αυτί.

Κάποιοι συνεχώς κωφεύουν ……και οι Αστυνομικοί συνεχώς στα νοσοκομεία!

Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.