Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ράπισμα Λαγκάρντ σε Τσίπρα: «Ανεπαρκή» τα μέτρα για το ελληνικό χρέος


Τα νέα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν είναι αρκετά για να το βάλουν σε βιώσιμη τροχιά, εκτιμά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως μεταδίδει το Bloomberg...



Το Ταμείο συνεχίζει να θεωρεί ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι της Ελλάδας δεν είναι ρεαλιστικοί και σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι πρόθυμο να δεσμεύσει νέα δάνεια προς το παρόν, δήλωσε αξιωματούχος του ΔΝΤ υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας.

«Χρειάζονται περισσότερες συζητήσεις αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε αρκετά μακριά από συμφωνία», δήλωσε αξιωματούχος του Ταμείου.

Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωσε ότι το Ταμείο θα πρέπει να γνωρίζει τους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο πριν μπορέσει να αξιολογήσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.